Premiär

Ikväll är det äntligen premiär av de nya avsnitten av Grey´s anatomy som jag såklart ska se på,älskar den serien. Överlever George skadorna han ådrog sig? Kommer Izzy överleva sin cancer eller lämnar hon serien för gott? ikväll får vi veta svaren,spännande.

För övrigt har jag vilat lite nu,vakna tidigt i morse men så blir det ibland. Tog bort mina skydd för magen med och stygnen har ramlat av på 2 av ärren,är bara ett ställe till det ska ramla bort ifrån sen är det sårskorporna som är kvar som åker när det är läkt helt.

Sambon slutar om en timme så jag fundera på att ta tag i disken då jag laga mat åt honom på lunchen och sedan baka en kladdkaka åt honom till kvällsfikat,får se hur jag gör.

Ja jag får skriva mer sedan. Kram


Brr

Godmorgon gott folk!
Hoppas ni sovit gott i natt,för det har jag.
Idag är det verkligen kallt ute,dröjer inte länge innan det är minus grader ute kan jag tro,när jag gick ut med hunden samtidigt som killen skulle till jobb var det 2,9 grader ute bara,höll på att frysa häcken av mig :) snart dags att ta fram vinter jackan eller vad tror ni?

Datorn jag har alla bilder osv på är knäpp så tyvärr har det inte blivit några bilder nu de senaste dagarna men älsk ska fixa det ikväll när han kommer hem så det löser sig nog.

För övrig så ville min clear blue monitor ha ett test idag :) så det var bara att ge den det *s* men ingen stegring än såklart eftersom jag bara är på dag 7 så det är typ 1 vecka kvar innan jag har ägglossning.

Sitter här och värmer mig med en kopp kaffe och lyssnar på julmusik,är nog liiite tidigt ute men ack så mysigt och man längtar ännu mer :) ska ni göra nåt kul i jul? själv velar jag mellan att åka till skåne till min familj eller att fira med svärföräldrarna och sambon,vi får väl se hur jag gör.

Jag har fått klar tecken att starta en tävling där jag kommer lotta ut gravid&ägglossnings test till ett värde av 379 kr,tävlingen kommer upp så snart jag pratat klart med dom via mail.

Nej nu ska jag sitta och läsa på familjeliv men skriver senare. Varma kramar till alla.


Rubrik saknas

Har precis varit ute med hunden och varit nere och handlat. Mötte en äldre man på vägen som stanna till och sa

Han: Gud vad söt hon är

Jag: Tack

Han: Det är en hon va?


Jag: Ja det är en tik


Han: Jag såg det på utseendet,hon är så söt :)

Och jag kan inget annat än att hålla med om det,min lilla plutta.

Har precis diskat,bäddat sängen och dricker kaffe nu. Sambon slutar om 50 minuter ungefär sen blir det mys framför tvn ikväll. Någon bra film ni rekomenderar? Besatt kanske eller I love you,man?

Inom kort kommer jag hålla en tävling här där jag lottar ut graviditettester&ägglossningstester ifrån www.testlagret.se

Pöss på er


God förmiddag

Sitter här och dricker mitt kaffe och typ förbannar mig själv över att jag missa ett visst samtal,dom ringde då jag var ute med vovven,fick ringa tillbaka så hoppas det löser sig.

Min clear blue ferilitetsmonitor brukar begära ett test from dag 6 vilket är idag men den ville inte ha något test idag :-( får väl se om det blir imorgon.

Angående ersättning har jag tänkt att jag skulle begära 30 000 kr för sveda&värk då min arm&hand inte kunde användas normalt under 1½ månad,det har Liseberg råd med.

För övrigt håller katterna på att välta lägenheten,är livrädd att folk ska klaga så illa är det. Varje dag har det varit såhär nu i några dagar och vet inte varför. Värsta damp katterna är det. Springer och flyger på möblerna osv osv.

Idag tror jag inte det händer så mkt,är kallt ute tycker jag eftersom det blåser kraftigt men solen är framme i allafall.

Vad vill ni se mer av i bloggen?

Skriver mer sedan. Ha en bra dag så länge. Kram

Städdag

Ja idag har jag hållt igång hela dagen känns det som. Dom kom hit och fixa brevlådan och balkong dörren så nu funkar skiten som den ska igen :) sen har jag dammsugit och dammat av överallt och gjort rent till katterna.
Sambon slutar väl snart jobbet om ngn timme så jag tänkte ducha och frächa till mig lite innan han kommer hem.

Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte riktigt ännu,det återstår att se. Har ju även fixat ett utlåtande som Lisebergs försäkringsbolag ska ha av mig.

Inga ider vad jag kan begära i skadestånd? om ni läser inlägget om olyckan på liseberg.
Jag har idetorka men måste bestämma mig innan torsdag då jag ska skicka in det,någon nämnde 40 000 men det känns lite mkt,jag tänkte mig kanske 20 000 i sveda och värk,har nämligen aldrig behövt göra en sån här sak så därför är jag ytterst tveksam. Men 50 000 är en droppe i havet för Liseberg ju men ändå.

Killen ville visst ha massage sen när han kommer hem :) då får han allt massera mig med. Efter mina gallstens anfall flera ggr/veckan i 2 år så tog ryggen emot mycket stryk för det så det behövs verkligen,nu har jag ju dock blivit opererad för det så det känns förbannat skönt.

Nu ska jag ducha och fixa kaffe så höres vi under kvällens gång,kanske :)

Kram




Mini laptop

Vill du ha chansen att vinna en rosa mini laptop så kan du vara med i tävlingen här http://eemeliees.webblogg.se/2009/september/tavling-vinn-en-laptop.html jag är med och det är väl bara att hålla tummarna nu :).


Godmorgon


Motiverad

Jag är super motiverad till att börja med CK imorgon,drygt 30 min på denna dagen sen är det INGET slarv för min del. Ciggen är snart slut med så då blir det att sluta röka med. Men jag är jätte peppad och har verkligen gett mig f*n på att det ska funka nu. Eftersom mina stygn inte ramlat av ännu blir det lugnt imorgon,typ räkna steg och minst 10 000 steg ska jag gå under dagen och kanske 10 min på crosstrainern :) man ska ju inte träna för hård när man går på renkur för då kan man svimma av osv vilket vi inte vill eller hur.

Fler som går på CK som läser denna bloggen? vore väl kul att följas åt tycker jag och peppa och motivera varann.

Har för övrigt sett filmen på tv 3 och sådär,den är alltid lika bra. Fundera väl snart på att gå ut sista kvällsrundan med hunden och sen krypa till kojs men samtidigt är jag inte så trött. Huvudvärken gav med sig till slut med.

Så detta får bli sista inlägget för ikväll. Sovgott på er.

Tråkigare än tråkigast

Ikväll har jag verkligen sjukt tråkigt,har precis varit ute med hunden en sväng och sedan tagit min folsyre tablett för dagen. Tänkte jag skulle bunka upp med lite chips och dip och glo på tv om en stund för sedan imorgon är det dags för allvar,jag börjar med cambridgekuren då och ska köra renkur i 2 veckor är det tänkt. Bilder och måtten kommer imorgon när jag vaknat.

Nu hoppas jag ni läsare kan peppa mig,det hade varit guld värt för det är jobbigt annars.

Tyvärr fick jag inga frågor så jag skippar det ikväll.

Ni får ha en fin kväll. Kram


Bilder

I min ensamhet tänkte jag lägga in 2 bilder,den ena är på mitt öga där jag testa nya mascaran som jag köpte och sen en bild på smulpajen jag gjorde för en stund sedan. Ögat blev inte så bra då jag var stressad och bara hann lägga ett lager mascara men den får duga :)

Tänkte ha en frågesport av något slag,dvs ni läsare får fråga VAD NI VILL och jag ska svara 100% ärligt på dessa. Under kvällen slumpar jag ut 5 av era frågor som jag kommer puplicera här i bloggen tillsammans med mina svar ikväll.

 


Tävla om en header

Jag är med och tävlar om en header. Tävlingen hittar du här http://salkert.se/2009/09/tavla-om-en-header/  så var med där och tävla. Jag vinner ju aldrig men är ju ändå kul att vara med :-)





Söndag=slappe dag

Jahapp då är det söndag igen,ännu en helg som gått. På Torsdag går vi in i Oktorber månad med.

Gud vad jag sov länge idag,sov ändå till halv 12 och det är ytterst ovanligt att det händer men det är så skönt att bara ligga och dra sig ett tag med. Min mens börjar gå mot sitt slut med och det känns skönt.

Jag har fått flera kommentarer om att folk vill jag ska följa deras blogg via bloglovin men jag menar ska man inte följa en blogg för man vill det och för att bloggen är intressant? Dom som frågar följer knappast min så och det är inget jag begär,visst vore det kul att ha någon som följde den men då ska det vara av egen vilja och för att dom anser bloggen är bra. Inte för bloggaren vill ha fler premunanter och fler läsare till bloggen eller har jag fel???

Kommer skriva mer sedan för just nu orkar jag inte :-) jag är jätte trött av någon andledning.

Kram till er.


Ingen tid

Lite dåligt samvete har man för man inte skrivit alls idag men tiden har verkligen inte funnits förrän nu. Vi sov till 11 idag och åt frukost och lite såna saker innan vi gick hem till älsklingen föräldrar där vi sedan tillbringa dagen&kvällen och kom precis hem. Jag älskar verkligen mina svärföräldrar,dom är helt underbara. Tyvärr läser man om många som hatar sina osv men så är det inte här. Vi fick plocka äpplen och plommon hur mkt vi ville i trädgården så imorgon blir det att göra plommon paj med vaniljssås *mums*,dom bjöd oss även på mat och fika det har med andra ord varit en väldigt bra dag. Troligen blir det dit imorgon med då det är lite saker som behövs göras.

Jag hade världens problem att sova i natt,kändes så instängt i sovrummet. Killen hade ju druckit och trots att han borsta tänderna så kändes det och det var det delvis jag mådde illa av,fick gå ut på balkongen lite och la mig sedan i soffan hos kissarna och det hjälpte så jag smög in till sovrummet och kröp tätt in till snutt och somna direkt :) tror kl var 03.00 eller nåt när jag lyckades somna.

Mina stygn har fortfarande inte ramlat av vilket dom skulle efter 10 dagar,på tisdag är det 2 veckor sedan men svärmor sa att det kan dröja något längre ändå.

På måndag har jag massor att göra,skaffa kvitto och läkar utlåtande till det jag skrev om Olycka på liseberg så dom inte kan lura mig så får vi se hur det går med det.

Nu dricker jag kaffe och ska spela lite med en polare.

Sovgott snyggingar. Kram

BORING :)

Ja tråkigare än jag har nu går nog inte att ha tror jag :) sitter och checkar in bloggar,lämnar lite spår efter mig och sådär :) alltid trevligt.

Sms:a killen och fråga om han hittar någon snygging *s* och hans svar var: Jag har redan en,det räcker. Puss

Han vet ju precis vad han ska skriva *asg* men min fråga var på skoj och det vet han om.

Har i allafall diskat så lite nytta har jag allt gjort och gett djuren mat. Är väl dags för sista kvälls promenaden med hunden snart tror jag.

Imorgon kanske det blir utgång,vi får helt enkelt se hur vi gör :) några vänner från grannstaden ska hit och festa så det vore skojigt att träffa dom.

Ingen av er läsare som är bra på att göra en header? Jag är kass på sånt.

Nu kom min vän in på blip så ska snacka lite med honom.

Sovgott mina vänner. Natti kram


Lonley tonight

För att förtydliga. Jag hade ont i nacken 1½ mån efter slaget och handen&armen var bortdomnad i 1½ mån,skrev fel när jag sa 2 mån på det. Så ja det har varit jobbigt. Idag mår jag dock bra men det tog sin tid för detta att gå övet,har även sökt vård då och det har jag skrivit i rapporten.

För övrigt är jag ensam hemma ikväll,älsklingen är på after work,inte mkt att göra här hemma heller ju. Har druckit kaffe och tittat på färjan,inte något bra på tv finns heller.

Ni läsare kan väl roa mig??? :-D



Olycka på Liseberg

Jag skriver här för att be er läsare om hjälp. I sommras var jag med om liten olycka eller vad man ska kalla det på Liseberg. Jag skada nacken (hade ont i 1½ mån efter) och slog i armen och armbågen så hårt att armen&fingrarna domna bort under 2 mån tids,nu är det dock helt bra. Sökte även vård för besvären för att kolla så det inte var nåt annat fel. Dessutom tappa jag en sak till ett stort värde,denna sak sågs INTE som lösa föremål har jag fått veta. Ansvarig på Liseberg har jag än idag kontakt med,dom ber om ursäkt och vill såklart hjälpa mig med detta. Saken jag tappa är inget jag kan leva utan heller,så Liseberg har lovat hjälpa mig att betala den som kostar 30 000 kr+ersättning för sveda&värk. Fick hem en skadeanmälan idag av dom som deras försäkringsbolag ska ha som jag fyllt i.

Det jag vill ha hjälp med är hur mkt ska jag kräva i ersättning för sveda&värk? kan tillägga att jag inte kunde använda handen alls den tiden dvs kunde inte bära,tvätta håret eller ens få ut schampoo ur flaskan :-o då är det illa.

För övrigt har jag mensvärk och det är fan inget kul. Om några dagar lär ju monitorn be om ett första test,var länge sen så kul att man äntligen kan börja försöka igen.

Pöss till er


Helg igen

Godmorgon mina läsare!
Hoppas allt är bra med er? själv är det helt ok. Myskvällen blev som vi tänkt oss,var jätte mysigt utom att jag fick min förbannade mens,men nu är den här i allafall och beräknad ägglossning är den 7 Oktorber så vi får väl se om vi lyckas nu då eller inte,tror inte det faktiskt,sån tur har vi inte. Ställde dessutom in min clear blue ferilitetsmonitor i morse,eftersom jag fick mensen igår kväll så fick det bli så men funkar lika bra det ju upp till 6 dagar,man ska ju testa på morgonen då den ber om det.

Börja äta Folsyra igår vilket är bra för att förhindra ryggmärgsbråck hos ev bebis,helst ska man ju äta det ngn mån innan man blir gravid men bättre sent än aldrig heter det väl :).

Dessutom är det fredag,vad ska ni göra i helgen? Jag skulle egentligen på tuppware party ikväll men det ställdes in pga hon som skulle visa var sjuk,lite tråkigt men inget att göra åt.

Sov jätte hårt innan för märkte inte ens när killen gick till jobbet utan vakna halv 10 i en tom säng :( brukar alltid märka då han går upp men inte idag.

Nu dricker jag kaffe och väntar på att days ska börja.

Uppdaterar senare. Kram

Myskväll

Ikväll ska jag och älsklingen ha en mys kväll. Vi ska beställa hem pizza sedan och jag har varit och köpt lite godis och chips samt dricka,sen blir det väl någon film med levande ljus och sådär.
Såna kvällar måste man ha ibland tycker jag.

För övrigt börjar jag tvätta 18.15-22.00 idag,var ett tag sedan nu pga operationen men nu behövs det verkligen,alltid lika skönt att krypa ner i ren tvättade sängkläder.

så detta är mitt sista inlägg för idag. Hoppas alla får en trevlig kväll. Kramar


Jag tävlar

Jag är med i en tävling hos www.millahoman.blogg.se där man kan vinna en huvudmassör ifrån www.houseofgifts.se . Var med och tävla du med,kanske har du lyckan på din sida :)


Torsdag

Vakna för en stund sedan av att jag hade ont i mina ärr på magen,första tanken var infektion :-o men det borde det inte blivit tycker jag,har varit noga med att skydda det. Stygnen är tyvärr kvar även idag,lite jobbigt faktiskt,jag vill att det ska läka nu.

Har varit ute med hunden och sitter här och dricker kaffe och väntar på att days ska börja :) vilket liv man har va *s* man hatar programmet men kan ändå inte låta bli att titta.

Jag gjorde nåt ytterst ovanligt idag :) jag skänkte 50 kr till barncancerfonden,tror det är första gången jag gjorde det och det känns väldigt bra. Det borde åtminstone alla göra som tjänar egna pengar tycker jag. Det hjälper mer än man tror. Det mailet nedan fick jag av dom,verkligen kul.

Tack för att du stödjer Barncancerfondens verksamhet. Din gåva gör att vi kan fortsätta kämpa för livet med vidare forskning och utbildning kring barncancer.

Betalningen via internetbank är genomförd och gåvan har registrerats hos oss
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Lots of hugs :)


Irriterande

Sitter och surfar runt på www.familjeliv.se just nu och fick syn på ett anonymt inlägg,det var någon som sa att hennes kompis ska göra abort. Visst det är bra att det finns tycker jag MEN planen denna tjej hade var att behålla kottarna (tvillingar) troligen inte planerade då pappan inte var med i bilden. Det vissa sig i allafall att hon var i vecka 19 alltså hur i helskotta är man funtad då? Hon hade bara ångrat sig alltså,det var inte fråga om liv eller död hos varken mamma eller barnen. Det sjukaste var att hon även fått tillstånd av socialstyrelsen att utföra aborten på fredag.

Jag kan ärligt säga att jag hatar sånt folk som leker med liv,för mig mördar hon sina barn på fredag,hon har gått halva tiden. Sjukt är vad det är,finner inga ord. Läget är helt annorlunda om det är fara för nåt liv eller barnet/barnen är svårt sjuka och inte kan överleva utanför magen osv.

Vill man inte bli gravid finns skydd och visst hon kan ha skyddat sig,olyckor kan hända ändå men principen att gå halva tiden och sen ta ett piller som dödar barnen i magen och sen föda ut dom,det finns inte för mig. Såna tycker jag inte ska få ha barn alltså. Barn är inga leksaker som många verkar tro.

Folk kämpar som sjutton för att bli gravida och VILL det verkligen mer än något annat och så läser man sånt här att hon ska ta bort dom bara för hon inte har lust längre,jisses människa hoppas du får hjälp.

Jag blir förbannat på såna saker.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu ska jag snart fixa kaffe och glo på greys anatomy (repris) men längtar till de nya avsnitten börjar den 30:e :-) älskar den serien. Sen blir det väl sängen i vettig tid kan jag tänka mig,är lite trött och seg. Känner mig ledsen och nedstämd idag,vet dock inte riktigt varför.

Kommer nog skriva mer imorgon. Kram till er alla och sovgott när det är dags ♥


Blää på dig älskling :)

Hehe jag satt här i lugn och ro,lyssna på musik,spela lite och sådär på datorn när jag plötsligt märker att sambon kom in i rummet,han var hemma på lunchen och åt,tydligen hade han ätit här och därmed varit hemma i drygt 30 min innan utan att jag visste det =) så när han dök upp i rummet utan att jag även hörde det blev jag rädd,han är expert på att smyga. Hatar när han smyger sådär på mig. Hunden kom ut och hälsa på honom men inte ens det märkte jag :-o.

En annan sak,jag tog av skydden idag för såren på magen efter operationen,det är ju 10 dagar,okej 9 då men en dag spelar ingen roll =) stygnen har visst inte ramlat av så hoppas på det snart och det kliar nåt förskräckligt,kan ju inte direkt klia där heller,i allafall inte med fingrarna pga bakterier osv.

Nu ska jag väl ta rätt på hemmet lite och så tänkte jag. Var precis ute med hunden och svängde förbi djuraffären och köpte mat till både hund&katter så nu klara dom sig :).

Uppdaterar kanske senare. Kramar

Blåsig dag

Idag blåser man nästan bort när man går ut,jobbigt och inte ett dugg skönt.
Jag håller mig inne idag utöver rundorna vovven måste ha iofs.

Tänkte ducha senare och sen testa mitt nya smink jag köpte igår faktiskt,ska bli intressant att se. Nu snart ska jag se Days med en kopp kaffe ♥

Någon som är bra på att göra header osv? Jag är ursel på datorer,header och allt som heter koder :) har dock pointshop (bildprogram) men vad hjälper det *s*

--------------------------------------------------------------------------------------

De vanligaste orsakerna till att man får missfall


* kromosomfel hos fostret

* ägg som utvecklas felaktigt

* anatomiska fel på livmodern

* s.k.
ofostrigt ägg vilket innebär att ett foster ej har utvecklats utan enbart moderkaka och hinnor

Det är ganska ovanligt men ändå inte att få upprepade missfall,upprepade missfall säger man att man fått vid 3 Ma/Mf på rad. Tyvärr räknar man att ca 60% av alla graviditeter slutar i missfall oftast innan kvinnan vet om att hon är gravid. 15% av alla kända graviditeter slutar tragiskt nog i missfall men efter vecka 13 är risken enbart 3% att drabbas. Ett kanon forum där man kan bli medlem på (gratis) är www.familjeliv.se men även www.familjelycka.se är en bra sida,jag finns med på båda såklart,där kan man få väldigt mycket råd,hjälp och stöd av andra i liknande situation.


Mega trött

Ja usch vad trött och seg jag känner mig ikväll,ovanligt trött måste jag nog påstå,vet inte vad det beror på,kankse väder omställningen.

Har precis tittat på tv Systrar i Jeans verkade jätte bra faktiskt,tänk om man hade såna vänner. Tyvärr har man inte det. Man har råkat ut för en del fel folk i brist på annat ord och därför har jag otroligt svårt att släppa någon inpå livet,har jätte svårt att lita på folk. Dessutom verkar alla i Lkpg upptagna med massa annat :-D.

Snart börjar CSI som jag ska titta på innan jag kryper ner.

Min vännina fick sin son för ett par månader sedan,en jätte söt kille. Hon plussa veckan efter vårt 3:e missfall,det kändes ju inte kul då men är överlycklig för hennes skull.

Jag har så mkt jag måste göra INNAN jag blir gravid. Typ sluta röka,förbannat dumt jag vet,har sagt att när asken jag har nu är slut är det dags,så är det bara och på måndag ska jag börja med Cambridge och hoppas kunna tappa lite innan en ev graviditet kommer. Sambon och jag ska dessutom börja träna ihop så snart mina ärr på magen efter operationen läkt.

Tack för alla snälla kommentarer även idag,jag uppskattar det och lovar att läsa och kommentera er blogg med.

Sovgott. Vi höres imorgon. Kramar i massor.


Hemma igen

Ja nu är jag äntligen hemma igen,fy vad det blåser ute alltså. Blev en hel del handlat.speciellt på kicks :). Hade ju 450 kr i presentkort där och sen la jag till 215 kr av egna pengar så jag handla rätt mkt. Utöver det på bilden blev det en ögonskuggspensel,en ögonbrynspensel och en förstoringsspegel,jag är jätte nöjd med mitt köp. Kan ärligt säga att jag varit hemma ett tag men inte orkat skriva,har faktiskt sovit mellan 16-18 så det var otroligt skönt.

Nu ska jag snart fixa mig lite smörgås och passion jucie och titta på 2½ män på tv 3. Senare vet jag inte vad som kommer på tv riktigt,det märks.

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. Kramen


Höstdag


Home again

Ja nu är vi hemma igen,det var en riktigt trevlig kväll hos svärföräldrarna måste jag säga. Dom bjöd på mat oxå kassler och ris när vi kom dit,sen slumra vi till en stund tydligen *s* men vakna av att det vankades fika så det var att pallra sig upp. Kaffe och tårta är inte helt fel det,jag tog 2 små bitar,inte vad man behöver direkt men ibland får man faktiskt unna sig tycker jag.

Måste passa på att tacka för alla snälla kommentarer jag fått under dagarna som jag bloggat. Verkligen snälla kommentarer är det,sånt uppskattas och jag kollar alltid in på eran blogg. Fortsätt gärna kommentera.

Nu ska jag nog snart göra mig klar och bädda ner mig,är ganska trött. Imorgon ska jag iväg till sjukhuset och sedan till stan och shoppa lite smink,alltid lika kul men inte ofta plånboken tillåter det tyvärr.

Sovgott mina vänner. Kram&Puss


Tårtmys ikväll

Ja nu är kl snart 17 och sambon slutar för dagen. När han kommer hem ska vi och hunden bege oss till svärföräldrarna på en fika tänkte vi,vi har ju en hel princesstårta i kylen som vi tänkte ta med och smaska på ikväll,var riktigt länge sedan jag åt det faktiskt så det ska bli gott.

Någon som testat cambridgekuren? Jag har 2 veckor hemma och tänkte ge vikten en kickstart med start på måndag. Jag måste gå ner lite i vikt innan jag blir gravid igen om jag nu någonsin blir det igen.
Blir jag gravid under tiden jag "bantar" så slutar jag ju givetvis direkt med det.

Nu ska jag gå ner och köpa lite mjölk så det finns hemma annars lär vi glömma det sen.

Hoppas ni får en mysig kväll. Kram till er :)

Gåva

Ja idag kom gåvan från www.testlagret.se men kolla vilka söta förpackningar,diggar dom mycket :) Jag fick 7 ägglossningstest och 20 gravtest helt gratis. Beställer man för 100 kr där är det gratisfrakt.

Tänkte berätta lite om våra missfall. Vårt första missfall fick vi på alla hjärtans dag 2007 i vecka 11. Jag upptäckte detta genom att ta ett gravtest som knappt visa något pluss längre,då åkte jag in akut där missfallet konstaterades. Självklart vart jag ledsen men tänkte att sånt händer liksom,det är inget ovanligt. Någon dag senare skrapades jag under narkos. Drygt 4 månader senare blev jag återigen gravid och lyckan var total även denna gången. Samma natt som jag gick in i vecka 12+0 dvs vecka 13 börja jag blöda och fick ont i ryggslutet,jag fatta ju ganska snabbt att något var fel och blev inkörd akut kl 2 på natten av några kompisar då killen inte var hemma just då,efter ett ultraljud kostaterades det att det inte fanns något levande foster där inne,denna gången tog jag åt mig lite mer,2 MA (missed abortion) i rad är ytterst ovanligt. Missed abortion är alltså när man fått missfall men kroppen inte fattar detta,man blöder alltså inte ut det och kroppen fortsätter vara gravid,lite lurigt det där. Dryga året senare dvs juli 2008 blev jag återigen gravid,tredje gången gillt säger man väl. Vi blev såklart överlyckliga igen och hoppas att det skulle gå väl denna gången. Vi hade köpt en resa och jag räkna med att vara i vecka 14 när vi åkte,vi skulle åka den 12 september 2008 och den 10:e skulle jag till familjen för att hinna umgås lite innan,killen kom dagen efter dvs 11 september. 10 september drygt 4 timmar innan tåget gick skulle jag på rutin ultraljud,det görs så pass tidigt här. Jag var såklart hyper nervös pga vårt förflutna. La mig till rätta och läkaren börja undersöka på magen,efter ett tag fick jag veta att vi drabbats av vårt 3:e missfall i vecka 12+6. Denna gången tog jag mycket illa upp och blev jätte ledsen och börja gråta,tur jag hade min vännina med mig på besöket. Jag visste ärligt inte vart jag skulle ta vägen faktiskt. Vi blev ner skickade till en läkare vi tidigare hade haft vid våra missfall som kolla med men det fanns inget där inne som levde. Hon sa att vi skulle få komma på en missfalls utredning som sen visa sig att det INTE var några fel alls på oss. Hon tyckte vi skulle ställa in resan men vi hade sett fram emot detta flera månader och den var redan betald,beslutet låg hos mig sa killen. Jag bestämde att vi åkte som vi skulle och det var det bästa vi gjort,vi behövde det verkligen och resan blev jätte lyckad trots vår sorg. Nu har det alltså gått över 1 år sedan dess och jag har inte blivit gravid ännu men vi kämpar på. Vi får inte ge upp,en vacker dag kommer det ett barn till oss med.

detta var min historia kort och gott så vill ni veta mer kan ni skriva en kommentar. Kram på er


Monday


Fy vad seg jag är

Ja idag är det söndag och åter en helg har gått igen. Igår kom som sagt min kompis hit (första gången vi sågs) men vi klickade perfekt och hade super kul ihop,så kul att vi gick ut på Harrys och hon sov sedan över här. Väl på Harrys var det rätt kul,jag var tyvärr inget vidare sällskap pga min operation,hade lite små ont fortfarande men det förstod kompisen och min pojkvän men vi hade så kul det gick med tanke på det i allafall,det är huvudsaken.

Vi kom hem strax innan 3 i morse och la oss runt halv 4 kan jag tro och sen gick jag upp halv 10 så man är lite seg alltså. Jag är så trött så det känns som jag är sjuk på nåt sätt så idag har varit en riktigt slappe dag faktiskt,legat en hel del i sängen och det är ju alltid skönt.

Just nu väntar jag på kaffet och har betalat bredbandsräkningen så det blir gjort. Vet inte vad jag ska göra nu,kanske surfa in på familjeliv lite,det är en himla bra sida.

Imorgon kommer kanske min gåva som jag fått från
www.testlagret.se det ska bli spännande.

Skriver kanske sen,vi får se. Hoppas er helg varit bra. Kram på er

Godmorgon

Sitter här efter jag blev väckt av hundarna som tydligen ville gå ut :-) så det var bara att gå upp och ordna det och även ge dom lite mat. Nu kan jag dock inte somna om så jag sitter och dricker en god kopp kaffe och ska väl ducha och göra mig klar sedan innan kompisen kommer hit. Har bestämt att vi ska köpa en tårta eftersom jag blev sjukt sugen på det efter operationen och är det än *s* så det får vi ha till fikat. Ev blir det en sväng ner mot stan lite senare i eftermiddag,måste in till Kicks och köpa lite smink,har ju presentkort där på 400 och sen tänkte jag lägga till lite extra av mina egna pengar beroende på vad jag finner där.

Börja dessutom känna av den eländiga mensvärken,jag fullkomligt hatar den men jag är  glad att min menscykel är regelbunden,den har legat på 28-29 dagar VARJE månad hela året utom en gång då jag fick den på dag 25 men månaden efter kom den som den skulle igen.

Ni som läser bloggen vilket är en del vet jag och försöker skaffa en liten knodd,använder ni er av ägglossningstester eller liknande? Jag använder som sagt min ferilitetsmonitor från Clear blue men när jag blivit gravid och vet att allt går som det ska,så säljer jag väl den,men har inte bestämt mig ännu.

Undrar lite vad ni läsare vill läsa i denna bloggen som rör ämnet graviditet och missfall? skriv gärna en kommentar och berätta,era åsikter är viktiga för mig.

Kram på er.


Natti dags

Ja nu är känns det som det verkligen är dags att ha ett möte med john blund :-) jag är jätte trött av någon andledning,har precis varit ute med hundarna med på kvälls rundan så nu är dom nöjda i allafall.

Jag skriver troligen mer imorgon när det finns tid till det. Jag ska träffa en kompis sen får vi se vad dagen har att bjuda på.

BTW om ni får lust att följa min blogg så skriv det så följer jag er med.

Sovgott mina vänner.


Så sött

För ett litet tag sedan hitta jag ett baby sett som jag bara inte kunde motstå :-) jag älskar babykläder.
Här kommer en bild på settet,vad tycker ni?


Tävling

Jag är relativ ny här på blogg.se och har redan fått en sponsror. Eftersom bloggen kommer handla om graviditet och såna saker så kommer kommande vinster vara graviditettester,ägglossningstester osv.

Så om ni läsare är sugna på en sådan tävling är det bara att skriva en kommentar så ordnar vi det.

För övrigt önskar jag er en underbar helg. Själv blir det nog bara lugnt i helgen eftersom jag opererades i tisdags,har fortfarande lite ont så man törs inte göra så mycket.

Mega kram till er alla.

Testlagret

Måste slå ett slag för www.testlagret.se . Jag har alltid blivit bra bemött av dom och dom har och ger god service. Priserna är inte så duma dom heller. Det är en sida jag verkligen kan rekomendera helt klart.

Lite länkar

Tänkte länka till ett par kanon bra sidor där man kan köpa ägglossningstest,graviditettest med mera. Ni vet att det har kommit ut ett nytt Clear Blue Digital graviditettest med veckoindikator? dvs den visar vilken vecka man är i,ganska häftigt tycker jag. Har själv 2 hemma som jag köpt från USA,hoppas dom är bra.

Leveranstiden på nedanstående shopar är väldigt snabb,mellan 1-3 dagar. Jag har själv handlat ifrån dom flesta av dom och är en mycket nöjd och återkommande kund.

Själv använder jag mig av en Clear blue ferilitetsmonitor just nu,tycker det funkar jätte bra på mig,där slipper man stressen med att testa flera gånger om dagen för att inte missa sin ägglossning,istället testar man endast 1 gång per dag.

www.testlagret.se
www.babytime.se
www.babyornot.se
www.billiga-tester.se
www.minipris-tester.se
www.apoteket.se (online shop)
www.snabbtester.se
www.preSex.se
www.bebislycka.se
www.gravtest.se

Ha en underbar dag. Kram till er

Första inlägget

Hej på er!
Jag är ny här på blogg.se och tänkte att jag skulle skapa en blogg där jag kan skriva om vår barnlöshet. Jag och min pojkvän sedan 8 år tillbaka försöker få barn,tyvärr har detta slutat i 3 MA (missed abortion) i veckorna 11-13,självklart har detta tagit oss hårt men vi fortsätter att kämpa,vi är starka tillsammans. Någon gång ska det väl bli vår tur med hoppas vi.

Nu har vi haft gravid förbud i 7 månader pga medicinsk orsak hos mig men det är nu över och i Oktorber kan vi påbörja vår resa mot en graviditet igen.

Är det något du/ni undrar över så är det bara att fråga,jag är ganska insatt i ämnet som ni kanske förstår.

Puss&Kram till er

RSS 2.0