En sen julklapp

God kväll bloggen!

Nu är vi hemma efter en kul och mysig vecka och jul i Malmö hos min familj. Kom hem igår kväll men det är trots allt skönt att vara hemma igen faktiskt.

Idag har jag ägglossning så nu är det att nuppa på som sjutton över nyår och hoppas på ett stort fett pluss i januari,i annat fall ska vi göra en ferilitetsutredning den 27/1 vilket i sig kan kännas skönt.

Jag och min älskling har precis varit och köpt min försenade julklap. Han fick ju sin då han fyllde 30 den 17/12 en sony ericsson W995 =) som han blev överlycklig över. Av honom fick jag oxå en mobil :P en samsung gt-s8000 Jet som jag än så länge älskar, jag är så glad för har önskat mig den länge nu.

Nu ska jag fixa lite kaffe och glo på dokumentären på kanal 5, min man och alla hans fruar.

Kram på er och hoppas julen er var bra.


Ett snabbt inlägg

Får bli ett kort inlägg. Vi befinner oss i Malmö nu hos min familj och ska vara här i jul som ni kanske redan listat ut. Vi åker dock hem på tisdag då vi ska fira nyår med hans familj.

Ägglossning är beräknad att vara på nyårsafton :) perfekt dag or what.

Jag vann en annan tävling i min andra blogg, det var riktigt kul för jag vinner ju aldrig annars faktiskt så det var en kul nyhet då jag logga in.

Vad ska ni göra för kul imorgon då? vi ska snart till stan och shoppa så jag ska sminka mig nu och klä på mig.

Kram på er

Inget denna månad heller

Det var ett tag sedan sist jag skrev.

Tyvärr kom min jäkla mens på BIM + 1 denna gången och sent på kvällen dessutom så ska jag vara ärlig kände jag liiite hopp men det släcktes ju rätt snabbt igen tyvärr.

Vi kommer nu få en tid för vidare utredning som troligen blir i januari eller sådär, ser fram emot det och få hjälp med vad det än är som kan tänkas vara fel för detta är inte kul. Man blir besviken månad in och månad ut och jag ledsnar ordentligt.

Har även slutat använda monitorn eller andra tester just för att släppa tankarna på barn, och bara sexa på när vi känner för det. Har varit så i ett par månader nu.

Har ni läsare massor av snö nu? läste att det ska vara snö i hela landet i jul. Vi har massor av snö och det fortsätter snöar, verkar aldrig ta slut :).

Vi åker dessutom ner till skåneland på måndag en vecka.

Vad ska ni göra i jul?

Kram på er.

Söndag den 13:e

Hej godningar!

Hur står det till med er? här är det toppen. Det är lucia och 3:e advent och dessutom vräker snön äntligen ner där ute, som vi längtat. Framför allt hunden :P hon älskar att leka och busa i snön.

Jag är på dag 28 idag dvs mensen lär komma imorgon för igår testa jag negativt tyvärr så det gick återigen inte som vi ville. Har även skickat ett mail till kvinnoklinken nu att jag och älsklingen vill komma in för en vidare utredning då det gått över 1 år sedan nu vi fick vårt 3:e missfall. Hoppas dom hittar vad som kan vara orsaken till att vi inte blir gravida.

Vad ska ni göra i jul? om drygt en vecka åker vi till skåneland.

Min plutt fyller 30 på torsdag och jag har köpt en Sony Ericsson W995 till honom, kosta 4200 kr men han kommer bli så jävla glad över den. Den är ifrån mig och min mor dock för vi tycker han förtjänar den.

Svärföräldrarna kommer ikväll på en adventsfika så jag ska plocka undan lite, diska och såna små grejer nu så det ser vettigt ut sen.

Kram på er så länge.

Ägglossningen passerad

Hej bloggen!

Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist *ajabaja* =).

Har precis haft ägglossning och det var på 1:a advent :) av alla dagar så självklart fick det bli romantik då.

Har inte hänt så mkt, har lämnat in begäran nu till hyresvärden så får man se när mina pengar kommer därifrån.

Har bestämt vad jag ska köa till älsklingen i 30 års present, en Sony Ericsson W995, den kostar 4200 kr men var den han helst ville ha har jag luskat ut så då får det blir den.

Nu kommer snart killen hem och då ska vi ta en sväng bort till hans föräldrar på lite fika och sådär.

Hoppas ni har en bra kväll. Har ni fått snö ännu? Kram

RSS 2.0