Helg igen

Nu är det äntligen helg igen, ska ni läsare göra nåt kul? själv hade jag ett kort besök av min nära tjejkompis och en kille vi mötte på kryssningen =) tog lite kaffe och satt och snacka.

Imoron ska jag träffa Nathalie och gå en svängis med hundarna, sen får man se vad dagen bjuder på. På söndag är det ju 1:a advent och då ska vi till sambons bästa vän m familj på fika annars blir det nog lugnt.

Sitter och funderar på om man ska käka pizza ikväll, det var ett tag sedan så det vore gotti.

Jag skriver inte så mkt här men ska som sagt bättra mig på det.

Kolla in denna bloggen 

Kram på er och ha en riktigt trevlig helg.

Godmorgon

Jag hoppas alla mår bra? Jag ber uppriktigt sagt om ursäkt att jag inte är så aktiv i denna bloggen men jag ska försöka vara det lite mer.

Jag är i allafall på dag 10 idag så framåt helgen är det väl dags för ägglossning igen =) nu jävlar ska man pippa som fan, skämt åt sidor men det kan vara en fördel eller hur, det är inte så jäkla lätt att bli gravid.

Har ni söta läsare några roliga planer till jul? själv åker jag och sambon neråt landet mellan den 21-29 December till min familj så det ska bli mysigt att träffa dom igen. Nyårsafton tillbringar vi med hans familj.

Kan ni fatta att det är mindre än en mån kvar till julafton? jag kan det då inte faktiskt, tycker tiden går för snabbt ärligt talat. Men i helgen blir det att få upp julstakarna igen. Dom satt ju uppe till början av feb förra året *asg* men det avr för jag älskar ljuset som blir av dessa då det är mörkt.

Hoppas ni får en bra dag. Kram




Tävling.

Jag är med och tävlar om ett presentkort på H&M hos Erica .

En jätte bra tävling som vore kul att vinna då jag behöver lite nya kläder.

Godmorgon sötnosar

Är allt bra med er idag? Här är det bra men jag är grymt trött. La mig runt 2 i natt och vakna vid halv 9 idag.

Idag är det 6-7 dagar kvar till mensen och jag känner absolut ingenting så det tar väl inte sig denna gång heller. Men det är bra på ett sätt för då kan jag börja banta på måndag, jag har ju tyvärr 20 kg övervikt även om det inte syns och det kan ju faktiskt påverka om man blir gravid, om man får missfall osv osv, nu skrev jag KAN.

Fler som försöker bli gravida som läser denna bloggen?

Min bror kom hem från england i förrgår kväll, han var hos sin flicka där som jag inte visste fanns *asg* eller jag visste om henne innan då han jobba där men jag trodde dom gjorde slut men så var det alltså inte, kul för honom för han är så ensam ibland här i sverige tyvärr, även om han är snäll och en helt underbar bror och kompis.

Jag och min bror har ju fått kontakt med vår halvbror vet ni, det var typ 20 år sedan sist vi hörde av honom, han är son till vår pappa som vi inte har kontakt med. Vi ska ses i jul då jag och sambon ska ner.

Hoppas ni får en bra dag.

Kram på er

Tävling

Jag är med och tävlar hos Millah där man kan vinna en spikmatta. Perfekt för den med stela muskler, onda ryggar och liknande problem.

Direkt länk till tävlingen finner du här


snön kom och snön försvann

Japp snön försvann lika snabbt som den kom. Väldigt trist för jag gillar snö nämligen, är så mysigt.

Ikväll är jag ensam hemma och då tänkte jag tända lite ljus i lägenheten, ta ett glas vin och sätta mig i ett hett bad då badrummet äntligen är klart, sen ska jag raka mina ben, ta hand om fossingarna, lägga ansiktsmask och bara ta hand om mig själv.

Vad ska folket göra i helgen då?

Kram

Snön är här

Go kväll på er!

Allt bra med er? här är det toppen. Gick och la mig redan kl 23 igår, väldigt ovanligt med andra ord  =).

Idag snöar det här och har gjort det hela dagen mer eller mindre.

Mitt badrum är äntligen klart med efter 14 veckor, men vet ni. Jag kommer få ut drygt 7000 kr av hyresvärden pga jag inte kunnat använda mitt badrum på den tiden =) inget man säger nej till direkt. Sänka hyran gör dom inte för det får dom inte och hon skrev UTBETALNING i mailat, kan ju inte tolkas fel heller så det ser man fram emot. Badrummet blev jätte snyggt, är super nöjd.

Min ägglossning har passerat med så nu är det bara att vänta 2 veckor till BIM, mensen lär kommer kan jag säga redan nu faktiskt, känner det på mig så vi får se om jag har rätt.

Puss på er

RSS 2.0