Gah jag blir frusterad

Godmorgon gott folk!

Allt väl med er denna soliga söndag? här är det toppen, älskar när det är sol. Det får en typ att orka med dagen på något sätt och man längtar till sommaren ännu mer.

Testa mig i fredags igen men det visa som vanligt ingenting, mensen är idag 6 dagar sen och tror ni inte jag får frispel på skiten snart??? Såhär sen har den ALDRIG varit om jag nu inte varit gravid. Det som gör mig frusterad nu är att jag uppenbarligen inte verkar vara gravid men den kommer ändå inte. Det var bara en tidsfråga innan detta skulle strula med när vi ska göra IVF osv.

Jag ska testa på fredag igen så får vi se om jag får något utslag. Fyller ju år på söndag så visst vore det underbart med ett plus då men fan ska man göra.

Vad ska ni underbara göra idag då? själv ska vi till sambons bästa vän i eftermiddag, dom åker till kina den 18:e ju så vi ska passa deras hus i 2 månader ungefär, så vi ska disskutera detta över en fika idag.

Sitter med mitt morgonkaffe nu och ska väl ta och fixa till mig om en stund.

Kram på er och ha en riktigt trevlig dag


Gravid eller inte

Godmiddag bloggen!

Allt väl med er denna underbara dag? här är det helt okej, solen skiner och det är underbart skönt ute.

Var ett tag sedan jag skrev här, glömmer lätt bort denna bloggen när jag har min andra.

Skrev ju när jag nyligen hade haft ägglossning så det var ngn vecka sedan. Och idag är jag på BIM +3 och fortfarande ingen mens, har testat mig med såna där billiga stickor som gick ut 2009 och enligt dom är jag inte gravid, kan dom visa fel resultat om dom är gamla eller ska jag lita på det? och förstå att mensen strular denna månad.

Vi får väl helt enkelt se, men är jag inte gravid kan väl mensen komma och inte ge en hopp om att det kanske är något. Har visa symptom på graviditet så som ömma bröst, illamående och sådär, men det kan man ju ha när mensen är på väg med.

Vad tror ni?

Kram på er

RSS 2.0