Ägglossning på g igen

Ja nu är det dags för ägglossning ännu en gång, dock kör jag inte med monitorn denna månaden faktiskt =) får väl se om det hjälper men det tror jag väl knappast direkt. Är i allafall på dag 12 idag så det är snart dags, och "lekt" har vi inte gjort än heller, har inte haft ngn lust alls till det.

Jag fick frågan om jag inte kunde länka till min andra blogg där jag är aktiv varje dag och jag vill helst inte länka här i bloggen pga denna blogg är ju rätt anonym av sig medans den andra INTE är det utan där finns massa bilder osv och jag vill inte att vissa personer ska veta detta helt enkelt.

Vill ni ha adressen får ni lämna en kommentar så får jag antingen maila den eller skicka en kommentar i er blogg tillbaka.

Hoppas ni har en bra Halloween :)

Kram


Tävling

Jag är med i en tävling hos Jessica där man har chansen att vinna ett paket med 1 st FertilitySCORE manligt fertilitetstest (innehåller 2 tester)
(Ordinarie pris 289,90 kr)  56 st ägglossningstest - sticka (Ordinarie pris 359,00 kr) och 6 st graviditetstest - stav (Ordinarie pris 109,90 kr) från testlagret


http://theshedevil.blogg.se/2009/october/draft-okt-20-2009.html#comment
 direkt länk till tävlingen.




Åh nej

Mensen kom igår kväll,precis som jag så känner jag sånt på mig. Jätte jobbigt och ont gör det med. Hatar sånt jävla elände.

Ikväll har jag varit i stan och fikat med 5 tjejer som alla träffade varann för första gången. Jätte trevligt var det och vi snacka och fika i 2 timmar,tiden bara sprang iväg =).

Nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att krypa ner i sängen.

Sovgott. Kram

Minus

Jahapp ännu en månad med ett STORT FETT MINUS på testet. Väntar mensen imorgon och testa idag,kört denna månaden med eller hur :-( det är fan ledsamt alltså. Inte så lätt att bli gravid som det verkar,det är fan mkt jobb oxå man får göra *asg* men alltid kul att försöka right?

Fast åt andra sidan var det kankse lika bra då jag ska iväg på kryssning på onsdag nästa vecka och party party :) men ändå det känns inte kul.

De andra 3 gångerna jag varit gravid har jag plussat redan på BIM - 7 och 6,jag känner alltså sånt på mig.

För övrigt ber jag om ursäkt att jag är kass på att skriva här,ska försöka bättra på det :) har ju en annan blogg med och i den skriver jag ju dagligen i allafall flera gånger om :).

Ikväll ska vi iväg och stor handla mat,inte kul me ndet behövs och så ska jag tvätta med.

Jag hoppas alla får en bra dag

And the winner is

Ja jag har dragit en vinnare nu angående tävlingen där man kunde vinna graviditet&ägglossningstester värt 379.90 kr från testlagret. Det var hela 15 stycken som var med i tävlingen och för att välja ut en rättvist så jag gick jag in på www.slump.nu och fyllde i ett tal mellan 1-15 och då valdes nr 10 ut.


STORT GRATTIS TILL Rebecca som vann denna vinsten


Tävling avslutad

Nu är tävlingen avslutad. En lycklig vinnare kommer dras imorgon så håll utkik på era bloggar och denna bloggen.

Hoppas helgen varit bra. Kram


Kul kul

Jag tycker verkligen det är kul att tävlingen blev så populär. Trodde aldrig jag skulle få så pass många som ville tävla,så troligen kommer det ut fler liknande tävlingar i framtiden.

Jätte kul  är det i allafall :) Har ni några önskemål på priser man kan ha i tävlingar så kom gärna med dom,alla tips mottages tacksamnt.

För övrigt har jag precis varit ute en sväng med hunden i det sköna höstvädret. Verkligen skönt väder.

Nu ska jag snart titta lite på tv tänkte jag,har städat och donat här hemma hela dagen.

Kram


Frågestund


8 Dagar kvar

Idag är det 8 dagar kvar tills jag har BIM ( Beräknad inte mens) dvs man hoppas mensen uteblir pga en graviditet istället. MEN jag tror ärligt inte det har tagit sig nu heller faktiskt. Jag känner av som lite mensvärk i vänstra äggstocken så det är ganska kört denna månad med kan jag tänka mig.

Igår och idag har dom varit och renoverat i badrummet så snart är det dags att börja kakla,ska bli så jäkla skönt när det är klart för hallen ser ut som fan alltså pga allt får stå där ute ju,inte kul alls.

Idag händer nog inte så mkt,ev ska jag hem till svärisarna en sväng ikväll men annars tvättar jag till kl 18 :) yey eller nåt :)

Jag hoppas fler vill vara med i tävlingen,det slutar på måndag.

Kram

Jag vill vara med

Rösta på mig

Ni är guld värda om ni hjälper mig med detta. Det vore oehört kul att få vara med på nåt kul,det var väldigt länge sedan och något man behöver ibland. Dessutom vill ni väl ha fina bilder från galan? ;-) tänkte väl det så rösta nu. Kramar

Brr

Vintern är här snart :) kallt som bara den är det ute trots att solen skiner. Har en jäkla huvudvärk idag med och känner mig helt konstig i kroppen.

Jag och älsk ska iväg nu och uträtta lite ärrenden tänkte vi sedan får man se vad lördagen har att bjuda på helt enkelt.

Ni glömmer väl inte att rösta på mig här http://www.tv4.se/1.1173520?i=211 har kommit ner rätt mkt tycker jag,från plats 160.

Jag hoppas ni har en toppen dag. Det tänker jag ha oavsett hur jag mår. Kram


New Shoes

Godmorgon alla!

Jag hoppas ni mår bra? det gör jag men jag har en fruktansvärd värk i magen pga ägglossningen,det är hemskt alltså måste jag få säga,inte är det kul att ha ont i allafall men skönt att kroppen funkar som den ska trots allt.


Inatt sov jag hos mina svärföräldrar och det var riktigt najs men nu är jag hemma igen i allafall. Vi var iväg igår och köpte nya skor till mig,har eller hade ju inga höst/vinterskor alls. Jag har lite problem med mina fötter så jag sliter ut skor snabbt,max 1 år håller dom sen slängs dom. Detta är inget man kan göra åt heller,mina fötter är som dom är ju.

Lite bilder på skorna som jag för övrigt vart nöjd med.

Pöss





Jag vann

Jag var med i en header tävling för ett tag sedan hos www.salkert.se och vann oxå,väldigt ovanligt att jag vinner så det var kul. Så headern jag har nu är hon som gjort,visst är den fin? Jag är jätte nöjd. Tack Johanna :-)

Jag ska iväg nu och kan inte uppdatera förrän imorgon bitti så jag får önska alla en trevlig kväll.

Vi ska iväg och shoppa lite nu,jag och sambon.

Kram

Äntligen ägglossning

Hoppas ni alla mår bra?? det gör jag. I natt ska jag sova hos svärföräldrarna tänkte jag,ska bli trevligt med en myskväll med hela familjen.

Idag fick jag äntligen maximall ferilitet på monitorn :)


Godmorgon

Hoppas ni sovit gott? det har jag utom svårigheterna att somna i natt men till slut gick det i allafall. Och uppe med tuppen var man med pga hunden som väckte mig 07.30 :-) men nu har djuren fått mat och hunden har varit ute så nu är det gjort.

Knappt 4 grader ute *brr* mindre kul. Dags att ta fram vantar och mössa snart eller *s*. Hehe jag går fortfarande med mina ballerinaskor ute :-) börjar bli något kallt känner jag ibland.

Ikväll är det desperate housewife som jag såklart ska se :-) fler som följer den serien?

Gillar ni mode och en massa andra roliga saker så rekomenderar jag er att bli medlem här http://gratis-fashion.se/inviter-ven.php?id=46775

sen ställer jag upp på skojs skull i vecko revyn bblog awards 2009 och det vore jätte kul om ni rösta på mig där
http://www.tv4.se/1.1173520?i=211 jag klättra från placering 155 typ till placering 58 igår kväll på ngn timme,jätte kul. Dvs 97 röster.

Nu ska jag dricka kaffe och skriva i min andra blogg. Ha en bra dag. Kram


Tävling-graviditetstest&ägglossningstest

Nu kör jag igång en tävling i samarbete med www.testlagret.se

Där du kan vinna: 56 stycken ägglossningstest och 20 stycken graviditetstest till ett värde av 379.90 kr.

För att vara med i tävlingen ska du ta en av bilderna,länka till tävlingen i din blogg och svara på följande fråga: Hur tidigt kan en graviditet påvisas om man testar med ett test av modell sticka?

Svaret på frågan måste skrivas i fältet för e-post så ingen annan kan se det.

Tävlingen avslutas Måndagen den 19 Oktorber.

LYCKA TILL ♣


Måndag

Godmorgon alla!

Jag kommer lägga ner denna bloggen och starta en ny,detta pga det blivit så himla rörigt i min blogg då ngn hjälpte mig med headern och så blev det som det blev,hon lova att ta bort den gula färgen mellan menyn och inläggen vilket inte hänt än osv.

För övrigt hoppas jag er helg varit bra? I lördags såg vi filmen Besatt inte riktigt vår typ av film men den var helt okej ändå och igår blev vi bort bjudna tills sambons föräldrar som bjöd på mat,oxfile och potatisgratäng,riktigt gott var det och på kvällen såg vi Flickvänner från förr,den var riktigt bra faktiskt. Annars har vi mest tagit det lugnt i helgen.

Nu är det måndag igen och ännu en vecka att se fram emot,eller inte :) sambon började sent idag (9) och slutar 18 hela veckan. Vi ska förbi skopunkten med i veckan då jag ska köpa skor där.

Nu ska jag fixa till en ny blogg och sådär,vill ni veta den adressen får ni lämna en kommentar.

Kram på er


Lördag kväll

Ja det är en riktigt regnig lördag kväll. Vi åkte aldrig till sambons föräldrar utan vi drog bort till Ö&B istället och lite andra affärer,riktigt trevligt. Sen köpte vi med mat hem som vi gotta på och nu precis har vi varit och hämtad ett barbord,riktigt stort var det i massiv ek som vi vann på tradera för 51 kr :-) inte illa för det var skit snyggt och vi är väldigt nöjda med köpet.

För övrigt är killen nere och ställer in bilen nu och när han är tillbaka ska vi se lite film och gosa i soffan tänkte vi.

Jag ska ha ägglossning om 4 dagar med så vem vet vad som händer ikväll :-) börja känna av det rejält. Äter dessutom folsyra i förebyggande syfte vilket är bra och royal jelly,känner flera stycken som blivit gravida första el andra månaden dom ätit det,då har dom ändå försökt typ 1 år innan dess utan resultat så varför inte testa,så troligen är det pga det jag känner av min ägglossning så pass mkt nu.

Detta är sista inlägget för idag så jag önskar alla en trevlig kväll.

Kramar till er.

Morron

Godmorgon!

Hoppas alla mår bra? Jag mår helt okej och har varit uppe ett bra tag. Det är knappt så man vill gå upp på morgonen när det är så kallt nu för tiden,knappt 5 grader ute men nu är rastningen av hunden klar i allafall.

Vad händer idag? Själv ska man till svärföräldrarna idag,blev aldrig av igår (orkade inte) sen ska vi ut till vår sommarstuga och fixa lite inför vintern.

Känner mig otroligt seg för man hamna inte i säng förrän kl 2 i natt och gick upp kl 9,vovven låg hos mig under täcket en stund i natt,för hon var iskall men hon blev ganska snart varm igen,älskar att gosa med min lilla tjej.

Jag får skriva mer sedan,ska äta frulle nu. Pöss på er

Säljes

Nu är det dags att sova känner jag men jag har haft en bra fredags kväll i allafall,hoppas ni med haft det??
Lägger in lite bilder på oanvända/använda 1 ggr kläder jag inte begöver.

Jag  skriver mer imorgon. Sovgott alla. Kram


Tråk


Myskväll

Ikväll ska jag och älsklingen hem till hans föräldrar,vi ska göra hemmagjord pizza och bara ha en trevlig och lugn kväll hemma,se någon film eller nåt.

Nu ska jag snart ducha,har köpt stay ups nu som jag ska ha tillsammans med en ny klänning jag köpt,måste ju snygga till mig lite inför plutten.

Förmodligen är detta dagens sista inlägg eftersom jag inte har möjlighet att blogga mer. Ska fixa lite kaffe nu och titta på en serie på tv innan duchen.

Jag önskar alla en riktigt skön och trevlig fredags kväll


Friday

God förmiddag!
Då är det fredag igen och ännu en vecka har snart gått. Vad ska alla göra i helgen?
Själv vet jag inte än vad som händer men något brukar det alltid bli i allafall :)

Sitter och lyssnar lite på musik och dricker kaffe,har precis tittat klart på
Våra bästa år så nu gör jag inte mycket,fundera på att blipa lite grann med en kompis.

Får jag fråga vad ni anser om abort?

Jag anser att det är bra att det finns bland annat om man blir våldtagen och blir gravid eller om man skyddar sig och det händer ändå. Däremot gillar jag inte när folk har sex utan att skydda sig och är MEDVETNA om riskerna och sen gör abort,dom borde inte få göra abort i mina ögon. Barn är inga leksaker. Även abort kan göra så det blir komplikationer och man kanske aldrig kan få barn. Eller såna som gör abort baraför det ska vara så,jag vet en som gjort 7 aborter och det må låta mkt taskigt men jag hoppas inte hon kan få barn efter det,hon hade inte skyddat sig heller vilket gör allt värre.

Jag har själv gjort abort 2003 men då skydda vi oss med kondom&p-piller och upptäckte det först i vecka 12 nämligen,då är läget helt annorlunda anser jag. Vi bodde långt ifrån varann och hade bara varit ihop dryga året så det var det bästa då. Därefter har vi haft 3 missfall och jag kan ärligt inte låta bli att tänka om det KAN bero på aborten jag gjorde.

Nä nu ska jag göra lite här. Ha en bra dag.


Tv mys

Nu ska jag snart sätta mig och glo på seinfeld och CSI och mysa lite. Fryser som bara den,är knappt 3 grader ute nu heller och händerna är is kalla. Sitter här med myskläder och en fleece morgonrock :-) fundera på att ducha innan sängen sen så man är lite varm i allafall.

Mamma ringde innan med så vi snacka en hel del. Mina stygn har ramlat av med förresten och ärren ser väldigt fina ut.

Jag längtar som en tok till den 28:e då ska jag och en vännina på kryssning och festa järnet :-) följande klänning ska jag ha på mig samt svarta skor med 10 cm klack till,får väl hoppas det blir snyggt.

Godnatt och sovgott. Kramar

 

Pust och stön

Nu är jag äntligen hemma igen,var på sjukhuset en evighet känns det som :) eller 2 timmar i allafall och allt gick bra där,min läkare ville även träffa mig så jag fick ett gratis läkarbesök som annars går på 300 *s* skulle ju inte till honom egentligen men nu är det gjort med och han heter samma som min sambo :) så jag och en sköterska skoja med honom osv,hehe det var roligt det och det tyckte han med. Min läkare ser rätt ung ut men han är över 40 bast i allafall (har frågat) men snygg är han.

På vägen hem sen svängde jag förbi vårdcentralen och dom tog ett prov i armen och denna gången kändes det MYCKET,fasen vad ont det gjorde men nu är det gjort i allafall och förhoppningsvis dröjer det länge innan jag ska göra det igen.

Allting är fixat nu,blodprovet,läkaren,papperna Liseberg ska ha osv,nu är det bara att vänta då och det är mindre kul.

Har gått ut med hunden och dricker kaffe nu. Ska ju börja tvätta nu halv 3 till 18.15,mindre kul men behövligt ibland det med. Sambon slutar om 2 timmar typ,undra vad jag ska fördriva tiden med till dess :s

Nu har jag fått helt klart för mig att jag får starta en tävling så nu får jag fundera på vilken dag det ska bli :)

Jag uppdaterar senare. Ha en fortsatt bra dag. Kram




Besökrekord

Godmorgon i regnet!

1 Oktorber idag då :) och igår slog jag mitt egna besökrekord. Vore kul om ni läsare kommentera vart ifrån ni hitta min blogg :-)

Här öser det verkligen ner,hunden ville knappt gå ut så mkt som det regnar,stackare men hon gjorde det hon skulle i allafall.

Som ni ser så är min meny rad borta,detta beror på att en tjej hjälpte mig med headern (som jag gjort) igår och nåt blev fel ,hon ska såklart försöka fixa till det men det får vara som det är så länge för jag vet då inte hur man gör :-)

Igår baka jag en dubbelsats av en kladdkaka eftersom den blir så tun annars,tog över en timme i ugnen innan den var klar. Sen runt 19 fick vi besök av mina älskade svärföräldrar :) som stanna i 2½ timme så vi bjöd på fika och jag fick mkt beröm på kakan :).

Vi såg Grey`s anatomy igår och tyvärr överlevde inte gegorge men Izzy överlevde :) hon är bara bäst.

För övrigt ska jag vara på sjukhuset kl 11 så jag ska fixa med papperna osv nu så jag kan skicka in det till Liseberg,så får vi se helt enkelt se hur det går med allt,på vägen hem sen ska jag in på vårdcentralen och ta blodprov i armen för att se så levern funkar efter opererationen (var 2 veckor sedan i tisdags) så tiden flyger iväg.

Jag har världens bästa pojkvän,jag älskar honom så mycket trots så många (8) år ihop. Vi är som nykära fortfarande. Jag känner mig så lyckligt lottad som har honom♥

Kommer uppdatera senare. Kram


RSS 2.0