Jag lever :)

Hej på er!

Var länge sedan jag skrev här men det har sin andledning. Just nu tänker varken jag eller sambon på barn speciellt mycket. Jag går på cambridgekuren sedan 2 veckor, min 3:e veckan påbörjades idag så jag har fullt upp med den. Hittills har jag gått ner 3,5 kg vilket jag är ytterst nöjd med, men mer ska det bli såklart.

Jag ska ju vara snygg till beach 2010 ;) right.

I övrigt har jag nyligen haft min mens ännu en gång men den är slut nu. Enligt familjeliv ska jag ha ägglossning den 27:e dvs samma dag vi ska på utredning, kanske är bra i sig :) who know.
Jag testar inte mig eller något just nu eftersom jag först och främst koncentrerar mig på vikten.

Jag hoppas alla hade en bra helg, för det hade jag men jag mådde inte bra alls så det var lugna puckar som gällde för mig här.

Ville bara visa att jag lever ;) Pöss på er.


Mitt nya liv

Hej bloggen!

Allt bra med er som läser den? här är det toppen.

Igår börja jag med cambridgekuren och mitt nya liv mot min målvikt, än så länge har det gått toppen och jag mår jätte bra.

Jag kan inte låta bli att undra om det KAN bero på min övervikt som vi inte blir gravida eller får missfall av så nu har jag tagit tag i detta. Den 27:e ska vi på utredning igen och då lär säkert läkaren påpeka min vikt så därför har jag redan nu börjat ta tag i den.

Min vägdag är på måndag, tar det en gång i veckan så man inte bli beroende. Så det ska bli spännande på måndag och något jag ser fram emot.

Har alla börjat jobba igen efter jul&nyår? imorgon är väl folk lediga igen då det är röd dag men sen så.

Tänkte att jag skulle sova lite, är trött då kroppen ställer om sig.

Dessutom ska jag ha mens om 9 dagar så hoppas den kommer så jag hinner gå ner lite innan en ev graviditet.

Önskar er en bra dag.

Kram


RSS 2.0