Ägglossningen är passerad och jag är sjuk

God middag!

Har ni det bra denna tisdag? här är det okej, jag blev dunder förkyld i söndags kväll, det slog till bara sådär plötsligt, tur jag hade haft ägglossningen precis för nu orkar jag f*n inte nuppa alltså och det är ju inte direkt upphetsande att nysa mitt i akten :) haha.

Jag tänkte att jag skulle börja med min ferilitetsmonitor vid min nästa ägglossning eftersom jag inte kände av den alls denna månad. Jag fynda ett paket med 30 stickor till den på ebay så jag fick betala 253 kr och då ingår frakten, här i sverige kostar ju 20 stickor 279 kr så det var ju billigt och bra, räcker 3 månader så man slipper tänka på det.

Provsvaren från utredningen har inte kommit heller :( är det bra eller dåligt? menar det brukar gå snabbt att få svar på ju, vid missfalls utredningen fick vi svaren efter en vecka så nu är man lite nervös att något är fel.

Jag hoppas ni har det underbart.

Kram på er




Ägglossning om 4 dagar

Halloj bloggen!

Hur står det till med er? här är det rätt okej.
Idag är jag på dag 10 i cyklen så förhoppningsvis har jag ägglossning om några dagar, jag känner på kroppen och testar mig därför inte, är det dumt?

Testar ni er när ni har ägglossning eller litar ni på kroppens symptomer osv?

Har förresten köpt 3 digitala test från USA, inte clear blue utan sådana som säljs där, rätt kul tycker jag. Jag köpte 3 st+frakten gick på 132 spänn så det var inte dyrt alls.

Idag är det städ dag här hemma, har bädat sängen, ryst av lakanen osv där ute, känns alltid frächast att lägga sig då när man vet att det är rent.

Jag önskar er en underbar dag.

Kram

Tävling

Jag är med i en tävling hos Jessica där man kan vinna ett ferilitetspaket ifrån www.testlagret.se .

För att komma till tävlingen ska du klicka här.

-------------------------------------------------------------------------------

Hoppas allt är bra med er? här är det rätt bra, det går. Viktnedgången går rätt bra med. Har gått ner 6,5 kg sen 4 januari vilket faktiskt känns, märks och syns. Har några kg till att gå ner innan vi får hjälpt med provrörsbefuktning osv, men det är ju typ bara 3 kg kvar eller så.

Vi har tyvärr inte fått svar från utredningen ännu, men kan tänka mig att det kommer snart, och då ska väl älsklingen lämna spermaprov.

Jag ska försöka få igång en tävling i bloggen snart, det var rätt länge sedan nu. Vad skulle ni tycka om det?

Kramar.

Jag lever så ni vet :)

Godmorgon sunshines!

Allt väl med er? här är det helt okej.
Min kära mens kom i måndags, hela 2 dagar för tidigt dessutom. Jäkligt irriterande om något faktiskt. Igår var jag och tog det sista blodprovet för vår utredning innan vi blir remitterade till RMC.

Vi har det inte så lätt just nu, allt känns upp och ner. Vi trodde aldrig det skulle behöva gå så här pass långt faktiskt men vi gör allt för att få en liten, så är det.

Men cambridgekuren funkar bra, har fuskat en del men nu är jag på g igen och är inne på 3:e dagen utan fusk, har gått ner nästan 5 kg på den tid jag använt detta, så jag är rätt nöjd.

Vad ska ni göra för kul i helgen?

Kram

1:a februari

Halloj på er!

Har ni haft en bra helg? det har vi. Tyvärr gick den lite för snabbt och dessutom är det en ny månad idag med men ett steg närmare sommaren vilket känns skönt.

För en vecka sedan var ju jag och killen på utredning och allting såg bra ut, äggstockar osv. Tog lite prover och sådär och väntar på svar. Dock ska jag iväg imorgon och ta nytt prov för att se hur ägglossningen har varit denna månad, och sedan på cykeldag 3 ska jag ta ett test till.

Nästa steg därefter är att vi kommer få hjälp av RMC där dom ska kolla killens "soldater" och därefter blir det IVF (provrörsbefuktning) för vår del. Lite tragiskt att det skulle gå så pass långt som det faktiskt har gjort men men allt för att få en liten eller hur.

Jag ville bara uppdatera så ni inte tror jag glömt bloggen eller så.

Kram på er

RSS 2.0